8 C
De Bilt

Lente Kriebels Lentefair B 4 You in de lentezon.

Krimpen a/d IJssel – Het was een geslaagde lentefair die zaterdag werd gehouden bij B 4 You.
Het weer was prachtig, wat het thema voorjaar nog eens bevestigde. En er was veel aanloop en gezelligheid.

B 4 You is een centrum waar men terecht kan voor vele lichamelijke en geestelijke verzorging.
Ze zijn gehuisvest in een mooi pand aan de Cascade 73 in Krimpen a/d IJssel, waar ieder haar eigen hoekje heeft. Zo kun je er terecht om te slenderen, is er een zonnenbank met de allerlaatste snufjes, een sportmasseur en kapsalon Jika.
Ook is er de praktijk voor natuurgeneeswijzen van Jolanda van Fruchten, zij heeft een uitgebreide kennis, o.a. op het gebied van reflexzone, massage en acupunctuur. Je kunt bij B 4 You terecht bij de nagelstudio Nails by Liz en bij relax & Run van Karin Valentijn kunt u terecht voor voor sportpedicure en sportmassage, Karin is gediplomeerd sportpedicure en heeft de opleiding massagetherapie gedaan en is tevens afgestudeerd met een scriptie runningtherapie.   Tevens is er nog de schoonheidssalon Rozemarijn voor verbeterende gezichtsbehandelingen.
Hier kon men vandaag even een kijkje nemen en alles even ervaren, maar waren er ook gezellige kraampjes en konden kinderen zich laten schminken.

Ariënne van Tol, van Kleur en zijde en Ariënne’s zonnestraaltjes Healing en Coaching liet zien hoe ze iemand een kleur sjaaltje laat kiezen en dan een passend gedicht erbij voor leest. “Vaak is dit gedicht zo persoonlijk en raakt het dat er mensen zijn die er emotioneel van worden.” Verteld Ariënne.

Ook Aafke van bloemen-wonen-workshops ‘Bij Aafke’ uit Krimpen a/d Lek was aanwezig met een kraam met mooie lente bloemstukjes om de huiskamer gezellig mee te maken en het voorjaar binnen te halen. Ook uit krimpen a/d Lek was Me Fasion, een kledingwinkel voor de modebewuste vrouw.
Monique Diemers van versier je dier, ook uit krimpen a/d Lek, was er met een kraam vol zelfgemaakte touwproducten voor paarden en honden.
Verder waren de plekken gevuld door LS Jewels met handgemaakte lederen sieraden, Donzje met baby & Kinderkleding, withlof – kids met kinderaccessoires en cadeautjes en ‘O zo sfeervol’ met woon accessoires .

Al met al was de fair heel sfeervol en zo fleurig als het voorjaar.

Wilt u meer informatie over B 4 You, dan kunt u dat vinden op https://www.b4you.nu

Sportpedicure
Sportpedicure Foto Joke Rietveld Regioonline

 

Lentefair 01
Lentefair 01 Foto Joke Rietveld Regioonline

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio