Advertentietarieven

Hoe zichtbaar bent u online?

Veel ondernemers vragen zich af wat de meerwaarde van een online advertentie is, tegenover een gedrukte versie. Bij de gedrukte versie weet je als ondernemer namelijk zeker wat de oplage van het gekozen medium is en je hebt ook echt iets in handen.

CPM, CPC, kan u daar iets mee?

Het online adverteren lijkt vaak ongrijpbaar, omdat er nogal makkelijk met cijfers en statistieken wordt gegoocheld. Soms betaalt u per duizend keer dat een advertentie is vertoond (CPM), of per keer dat er op uw advertentie is geklikt (CPC). De mogelijkheden zijn eindeloos en ook de vele bedrijven die u willen helpen met uw eigen campagne.

Zichtbaarheid voor lange tijd

Toch heeft online adverteren één groot voordeel: uw advertentie is voor langere periode, 24/7 zichtbaar en komt niet na één blik bij het oud papier terecht. Een ander voordeel is dat u niet ‘meebetaald’ voor bezorgkosten, zoals bij gedrukte advertenties.

Hoewel wijzelf alleen online advertentieruimte aanbieden, adviseren wij u toch om beide advertentiemogelijkheden te gebruiken.

Regio Online: anders, duidelijk en zeer betaalbaar

Regio Online is een landelijke nieuwssite, die zich specifiek richt op lokale en regionale content. Wij hebben het nieuws over 53 regiopagina’s verdeeld. Hiermee bereiken wij alle delen van Nederland. In april 2018 behaalden wij ruim 20.000 hits gemiddeld per dag op onze website.

Omdat regionale en lokale content goed gelezen wordt, biedt dit ook voor uw onderneming een herkenbaar en gericht platform om uw diensten en/of producten aan te bieden. Voor u een aantal belangrijke voordelen:

  1. Heldere en voordelige advertentietarieven
  2. Uw advertentie op een pagina van uw keuze, zonder roulatie met andere adverteerders
  3. Uw advertentie is 24/7 zichtbaar
  4. Geen stilzwijgende verlengingen, contract per maand
  5. Wij bieden fikse staffelkortingen bij langere perioden
  6. Tussentijds uw advertentie wijzigen mogelijk zonder extra kosten
  7. Leaderboard (728 x 90 pixels) en rechthoek (320 x 250 pixels) hebben dezelfde prijs
  8. Afwijkende formaten mogelijk (op offertebasis)
  9. Verzorgen van advertorials of opmaak van uw advertentie mogelijk (op offertebasis)
  10. Nieuws over uw onderneming? Gratis geplaatst op Regio Online

Advertentieformaten

Leaderboard:

Veel gebruikt en ideaal voor korte teksten of uw visuele bedrijfskenmerk

Rechhoek:

Meest populair! Dit rechthoek formaat is erg populair, met name omdat afbeeldingen of iets langere teksten hierin beter tot hun recht komen.

HOMEPAGINA

Onze homepagina trekt landelijk het grootste aantal bezoekers. Hier komen de allerlaatste berichten als eerste binnen en het biedt een overzicht van diverse categorieën. Daarom komt uw advertentie hier het beste tot zijn recht als u een algemeen en/of landelijk bereik wilt hebben.

Onderstaande advertentieprijzen zijn op basis van 1 vaste bannerweergave op de homepagina, over een vastgestelde periode en exclusief 21% btw.

Periode:         Tarief:
1 maand        € 100,00 per maand
3 maanden    €   90,00 per maand
6 maanden    €   80,00 per maand
12 maanden    €   70,00 per maand
24 maanden    €   55,00 per maand

REGIOPAGINA’S

Op de regiopagina’s komen vooral bezoekers uit die specifieke regio, of mensen die daarin geïnteresseerd zijn. Hier komen de allerlaatste berichten uit deze regio bij elkaar. Daarom komt uw advertentie hier het beste tot zijn recht als uw doelgroep binnen die regio ligt. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om te adverteren op meerdere, aansluitende regiopagina’s. Hiervoor hanteren wij speciale kortingen.

Onderstaande prijzen zijn op basis van 1 vaste bannerweergave op één regiopagina, over een vastgestelde periode en exclusief 21% btw:

Weergave op 1 regiopagina

Periode:         Tarief:
1 maand        € 50,00 per maand
3 maanden    € 40,00 per maand
6 maanden    € 30,00 per maand
12 maanden    € 20,00 per maand
24 maanden    € 15,00 per maand

Weergave op een extra regiopagina (kosten per pagina)

Periode:         Tarief:
  1 maand        € 20,00 per maand
3 maanden    € 15,00 per maand
6 maanden    € 10,00 per maand
12 maanden    €   5,00 per maand
24 maanden    €   3,50 per maand

Vragen?

Voor vragen kunt u bellen met 085 – 06 05 264. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 20.00 uur. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen aan uw contactpersoon, Egbert van den Bosch, via evandenbosch@regioonline.nl