push-meldingen ontvangen of stopzetten

Als u onze homepagina bezoekt krijgt u een klein schermpje te zien met de vraag of u ‘Meldingen wilt ontvangen? Ja of Nee?’ Dit zijn zogenaamde push-meldingen.

Als u toestemming geeft om deze te ontvangen, krijgt u af en toe een berichtje van ons onderin het scherm van uw tablet of pc, of een melding op uw smartphone met een nieuwsupdate van Regio Online.

Aanzetten en uitzetten push-meldingen

Hieronder ziet u aan de hand van een aantal screenshots hoe u de meldingen aan of uit kunt zetten:

Voor pc, laptop of tablet

Afbeelding 1
Toestaan of blokkeren van meldingen. Klik toestaan om af en toe een melding te ontvangen, klik blokkeren om deze niet te ontvangen. Als u een keuze heeft gemaakt wordt er een kleine cookie op uw apparaat geplaatst die uw keuze onthoudt. Leegt u regelmatig uw browsergeschiedenis en cookies, dan zal deze melding bij uw volgende bezoek opnieuw verschijnen

Toestaan of weigeren van meldingen

Afbeelding 2
Om meldingen later aan of uit te kunnen schakelen, klikt u op onze homepagina naast de URL in de adresbalk op het knopje ‘Veilig’ met het slotje ernaast.

Afbeelding 3
Er verschijnt nu een menu waarin u de optie ‘Meldingen’ ziet staan. Klik op het pijltje er rechts naast en selecteer uw keuze:
1. Algemene standaardinstelling gebruiken (vragen)
2. Altijd toestaan op deze site
3. Altijd blokkeren op deze site

Bij keuze 1 verschijnt de vraag om te kiezen steeds opnieuw, bij keuze 2 ontvangt u van onze site altijd en bij keuze 3 blokkeert u de melding van onze site altijd.

Voor uw smartphone

Open uw internet browser

Toets op de 3 puntjes rechts boven in

Toets in het menu op het rondje met de ‘i’ van informatie

Toets in het volgende schermpje op ‘SITE INSTELLINGEN’

Toets onder het kopje ‘Rechten’ op ‘Meldingen’

Toets hier ‘Toestaan’ om berichten te (blijven) ontvangen of toets ‘Blokkeren’ om berichten niet (meer) te ontvangen

Heeft u vragen of komt u er zelf niet uit, neem dan contact met ons op. U vindt onze gegevens onderaan de site als u op ‘Colofon’ klikt