BSR Agency gaat sportieve samenwerking aan met Soccrates Images

0
273
BSR Agency
jarmoluk / Pixabay

Binnenland – BSR Agency heeft met Soccrates Images overeenstemming bereikt om samen te gaan werken in de Benelux. Dit is de tweede grote uitbreiding voor het fotopersbureau binnen één week. Afgelopen week werd al bekend dat BSR de exclusieve rechten heeft verworven van de drie grootste entertainmentleveranciers ter wereld (Splash, Backgrid en Mega!), alsmede de overname van de leveranciers van Sunshine Photo.

Soccrates is op het gebied van voetbalfotografie, zowel de nationale competitie als de internationale competities, één van de grotere leveranciers in de Benelux. “Deze samenwerking is voor een innovatief bureau als Soccrates een logische stap richting de toekomst. Door de handen ineen te slaan met de grootste aanbieder op het gebied van entertainment en royalty verbreden we onze markt en kunnen we een dominante positie innemen”, aldus Eric Verhoeven, algemeen directeur van Soccrates Images.

Soccrates beschikt over een team van zeer ervaren fotografen in Nederland en een uitgebreid netwerk aan correspondenten in het buitenland om alle belangrijke competities te verslaan. Door gebruik te maken van de laatste communicatietechnieken kan Soccrates haar beelden op hoge kwaliteit, real time verwerken en leveren aan de media. “De manier en tevens de kwaliteit die Soccrates elke dag weer levert alsmede hun indrukwekkende archief is een grote toegevoegde waarde voor BSR Agency. Wij zijn zeer content met deze samenwerking”, aldus algemeen directeur Sven Hoogerhuis van BSR Agency.

Over BSR:

BSR Agency is een fotopersbureau, opgericht in 2016 door Sven Hoogerhuis, Dillion Rekveld en Wim van Cappellen. Het levert content aan media in binnen- en buitenland en is specialist op het gebied van entertainment, royalty en exclusieve content. Met een vast team van enthousiaste en op diverse vlakken gespecialiseerde medewerkers levert BSR Agency dagelijks foto- en videomateriaal aan de Nederlandse media.

Over Soccrates:

Soccrates Images wordt geleid door Eric Verhoeven. Het fotografiebureau is gespecialiseerd in voetbalfotografie. De fotobibliotheek van Soccrates wordt dagelijks aangevuld met fotografie van alle belangrijke voetbalwedstrijden ter wereld. Door de deskundige medewerkers zijn foto’s altijd zeer snel beschikbaar voor professioneel gebruik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here