Dochter Nsimire vermist, ouders starten zoektocht.

zoektocht
Nsimire Massembo (Foto Facebook)

De Haag – Nsimire Massembo  van 14 is al sinds 27 juli vermist. Zij is voor het laatst gezien in Den Haag. De familie was al een zoektocht gestart, maar breiden deze nu ook uit naar andere steden.

De familie heeft besloten om ook in andere steden te gaan zoeken. Ze gaan nu ook in Rotterdam flyers uitdelen en daarna willen zijn de zoektocht uitbreiden naar Zoetermeer en Amsterdam.

Signalement

Het meisje heeft een donkere huidskleur en zwart haar met ingevlochten nephaar in zwart en bruin. Op het moment dat ze voor het laatst werd gezien droeg ze een grijze bandana. Ze is 1 meter 60 lang en heeft een slank postuur.

De politie houdt alle mogelijke scenario’s open en heeft specialisten ingezet.

Facebook

De vader van Nsimire, Baderha Massembo, deed al eerder een oproep op Facebook waarin hij wat meer verteld over hun achtergrond en de dochter. De moeder slaapt en eet niet van verdriet en ook het jongste kind vraagt dagelijks wanneer Nsimire weer thuis komt.

Ik wil u van vader tot vader en van moeder tot moeder smeken om ruimte in uw hart te vinden om ons kind te geven zoals u van uw eigen kinderen houdt. Misschien verschillen onze achtergronden en misschien delen we niet dezelfde status en hebben we niet het bereik en de middelen die een ander heeft. Desondanks is de liefde en de bezorgdheid om onze dochter niet minder dan bij een ander.” Schrijft vader Baderha.

 

Nieuwsgierige buurvrouwtjes

Op 10 augustus plaatste vader Baderha het volgende bericht op Facebook
En doet een oproep aan ‘nieuwsgierige buurvrouwtjes’

Vandaag hebben wij die nieuwsgierige buurvrouwtjes nodig, je kent ze wel. Die oude vrouwtjes die de straat in de gaten houden. Die oude vrouwtjes achter hun geraniums, die “stiekem” piepen als hun iets horen. Die oude vrouwtjes die precies weten wie er niet thuis hoort bij de buren. Dat zijn onder andere de mensen die wij willen bereiken dmv het flyeren. Niet iedereen maakt gebruik van een Social media acc. Met zijn allen proberen wij jou in ieder zijn/haar geheugen te prenten.” Schrijft Baderha Massembo

Nsimire was bij een vriendin

In de nacht van haar verdwijning bleef Nsimire onverwacht bij een vriendin slapen, meld de politie. zaterdag 28 juli is ze daar weg gegaan en is er niets meer van haar vernomen. Het is niet bekend waar zij naar toe is gegaan en waar zij nu zou kunnen zijn.

Het bericht op Facebook is al meer dan tweehonderdduizend keer  gedeeld, daardoor zijn er veel tips binnen gekomen bij de politie. Deze houd rekening met alle mogelijke scenario’s en heeft specialisten en verschillende onderzoeksmiddelen in.

Er wordt massaal geflyerd. De familie en vrienden van Nsimire vragen iedereen om de flyer uit te delen en op te hangen.

 

 

 

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam