ImHosted.nl helpt stichtingen en verenigingen met gratis webhosting

bsdrouin / Pixabay

Rotterdam – Webhostingbedrijf ImHosted.nl start een actie om verenigingen of stichtingen die het niet al te breed hebben, gratis webhosting aan te bieden. Met de actie wil het bedrijf tonen maatschappelijk betrokken te zijn bij de vele vrijwilligers die stichtingen en verenigingen helpen in hun voortbestaan.

Keuze aan het publiek

ImHosted.nl wil bezoekers de kans geven zelf verenigingen of stichtingen aan te dragen, die wat extra steun kunnen gebruiken en waarbij een kostenbesparing welkom is. Uit de aangedragen opties worden twee stichtingen en/of verenigingen gekozen door het aantal voorkeursstemmen. Bij gelijke aantallen wordt er geloot.

Hoe gaat het in zijn werk

Via de Facebookpagina van Regio Online of ImHosted.nl kunnen mensen bij dit bericht een stichting of vereniging taggen. Op 1 oktober zullen dan de winnaars bekend worden gemaakt en gaat ImHosted – die ook de website van Regio Online host – afspraken maken met de verkozen stichting(en) en/of vereniging(en).

Wat krijgen de winnaars

Zij krijgen gratis hosting, inclusief een .nl domeinnaam of hun bestaande domeinnaam. Ook ontvangen zij gratis support. Deze actie is niet voor één jaar, maar de eerstkomende 10 jaar.

Zoveel mogelijk delen

Aan lezers wordt gevraagd dit bericht zoveel mogelijk te delen, zodat ieder stichting of vereniging in Nederland een kans kan maken. Iedereen mag maar één keer een stichting of vereniging taggen, maar natuurlijk wel proberen zoveel mogelijk mensen uit te nodigen hetzelfde te doen.

Facebook Regio Online: https://www.facebook.com/regioonlineofficieel/
Facebook ImHosted.nl: https://www.facebook.com/imhosted.nl/

De actie is alleen geldig voor nog niet bestaande klanten en zodra er meer dan 5 verschillende stichtingen of verenigingen zijn getagd

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam