ImHosted.nl maakt hosting echt gastvrij

Rotterdam – Bijna iedereen is wel ergens bezig op het internet. Of dat nu via sociale media of een eigen website is. Voor al die websites zijn er hostingbedrijven die tegen diverse prijzen en met verschillende mogelijkheden klanten toegang bieden tot het internet. Soms zit daar een bijzondere hoster tussen die net even wat anders is. ImHosted.nl is zo’n hoster.

“Service draait helemaal om de klant”

In de regio Rotterdam zit hostingbedrijf ImHosted.nl, dat sterk heeft ingezet op één belangrijk punt: service! Een enthousiaste medewerker laat weten dat “de service echt helemaal om de klant draait.” Zij vervolgt: “het is niet zomaar een leuze van het bedrijf, maar echte praktijk. Mooie dingen kunnen betekenen voor mensen die goede hosting zoeken, een breed diensten aanbod willen en een supportafdeling die 7 dagen per week voor hun klaarstaat!”

Support is de basis van alles

Ook de eigenaar van het hostingbedrijf bevestigd dat support “de basis is voor klantvertrouwen en tevredenheid.” Daarom is het supportteam van ImHosted.nl ook van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 22.00 uur en ook op zondag helpen zij hun klanten tussen 10.00 en 22.00 uur.  “Overigens bieden wij nog veel meer contactmogelijkheden en kunnen onze klanten ook met supporttickets om ondersteuning vragen. Die continue bereikbaarheid is erg belangrijk voor een klant”, besluit Jeffrey, één van de supportmedewerkers.

Meer dan hosting alleen

Naast webhosting biedt ImHosted.nl ook WordPress hostingpakketten aan, E-mailhosting, Online Opslag en SSL-certificaten. De prijzen van het bedrijf liggen verrassend laag in verhouding met de geboden service en support. Ook het laten bouwen van een complete WordPress-site voor een blog of een complete webshop behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast biedt de hoster ook diverse onderhouds- en hulpdiensten. Zelfs voor grafisch ontwerp of optimale content voor hun site zijn er ruime mogelijkheden.

Meer weten?

Maak gewoon eens kennis met deze bijzondere hoster en hun supportteam en bekijk hun website https://imhosted.nl om alle informatie te vinden.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam