Lancering Regio Online Business met diensten voor web, taal en ontwerp

0
26

Krimpenerwaard – Pers- en mediabedrijf Regio Online heeft vorige week een dienstentak  van haar bedrijf gelanceerd: Regio Online Business. Hiermee speelt het bedrijf in op de groeiende behoefte van zowel bedrijven als particulieren voor een ‘alles-onder-één-dak’ dienstverlening.

Webdiensten

Via haar webdiensten biedt het bedrijf klanten een uitgebreid pakket aan verschillende hostingdiensten aan, waaronder ook speciale WordPress hosting. Daarbij horen ook alle nevendiensten, zoals domeinregistratie, e-mail, SSL certificaten en verhuizing van sites.

WordPress ontwerp

Naast allerlei hostingdiensten, ontwerpt het bedrijf ook websites in WordPress voor haar klanten. Van eenvoudige, statische homepagina’s tot uitgebreide webshops en interactieve bedrijfspagina’s. Met scherpe tarieven wil de Business tak concurrerend zijn, met name in het ontwerpen van WordPress sites.

Taal en Ontwerp

Met deze twee andere peilers zet Regio Online Business in op een breed dienstenaanbod. Het grote voordeel ligt volgens eigenaar Jeffrey Groen in de combinatie van talenten. “De diverse medewerkers van Regio Online hebben allemaal verschillende talenten. Zo zijn er mensen die een heel goed gevoel voor taal hebben en daarnaast hun online teksten SEO gericht schrijven. Ook voor grafische ontwerpen zijn er medewerkers die volop ervaring hebben. Met de combinatie van webdiensten, taal en ontwerp kunnen wij daarom een totaalpakket aanbieden aan onze klanten.”

Complete dienstverlening, zowel online als offline

Overigens wil Groen benadrukken dat ook minder complexe zaken, zoals visitekaartjes, flyers, advertenties en overige promotiediensten geleverd kunnen worden. “Indien gewenst inclusief het drukwerk wat daarbij hoort. Dus zowel online als offline willen wij een breed aanbod bieden.”

Service, service en nog eens service

“Service is een woord dat vaak te pas en te onpas wordt gebruikt”, meent Groen. “Echte service bestaat niet alleen uit aandacht voor je klanten op het moment dat jij ze graag iets wilt verkopen. Het gaat juist om de aandacht daarna, zelfs als daar geen directe verkoop meer aan vast zit. Goed luisteren, oplossingen aandragen en durven meedenken. Want een klant is pas echt een klant als hij of zij ook tevreden is en vertrouwen in je heeft”, zo laat de ondernemer weten.

Op www.regioonlinebusiness.nl zijn alle mogelijkheden te bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here