PowNed blikt terug op 2019 in vervolgdocu Dat zijn geen grappen!

0
55
Foto: PowNed

Na het succes van Dat zijn geen grappen! presenteert omroep PowNed aan de vooravond van 2020 een actuele vervolgdocumentaire. In een eindejaarsbeschouwing reageren prominente cabaretiers en opiniemakers op  gebeurtenissen die 2019 markeerden, en die nieuw licht laten schijnen over de vraag: waar mag je in Nederland eigenlijk nog om lachen? Dat zijn geen grappen! Anno 2019 Donderdag 26 december om 22:00 uur op NPO 3.

Was 2018 het jaar van de lange tenen en beroepsgekwetsten, 2019 leek vooral het jaar van de opstand. Hoe staat het nu, precies één jaar later, met de stand van de grap in ons land? Waar mocht dit jaar om gelachen worden? En waar lag de grens? 

Met Arjen Lubach, Claudia de Breij, Guido Weijers, Herman Brusselmans, Marcel van Roosmalen, Martijn Koning, Peter Pannekoek, Stefano Keijzers, Steven Brunswijk, Tijl Beckand en Youri Albrecht. Op prikkelende wijze geven ze hun beschouwing en doen ze uit de doeken met welke dilemma’s zij worstelen om mensen aan het lachen te maken.

Een terugblik op het jaar waarin geen heilig huisje wordt gespaard. Van nieuwe verhitte discussies over genderneutraliteit tot klimaat, van de boze boeren tot de ongehoorden, van het fenomeen ‘woke’ tot  ‘Allah’s afbakbar’, van Freek de Jonge’s anti-Baudet verklaring tot Marco van Basten’s ‘Sieg Heil’ uitglijer.

Dat zijn geen grappen! Anno 2019 wordt gemaakt door PowNed-hoofdredacteur Dominique Weesie en programmamaker Vera Verzijl. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here