Wie vindt Bandit? Hoge beloning voor verdwenen Bull Terrier

0
2583

Nieuwerkerk aan den IJssel – Op 25 november liet Olaf Pak uit Nieuwerkerk aan den IJssel, zijn 8 maanden oude miniatuur Bull Terrier Bandit uit. Hij had de pup net 3 weken daarvoor van een fokster gekocht. Olaf is een echte liefhebber van het ras en had enige tijd geleden zijn oude ‘vriend’in moeten laten slapen. Hij was dan ook zeer gelukkig met de komst van Bandit.

Even nog een rondje lopen met Bandit

Met veel plezier ging Olaf op 25 november rond 18.30 uur zijn hondje uitlaten bij de Zevenhuizerplas. Omdat er rond die weinig tot geen mensen rondlopen, mocht de Bull Terrier een stukje los rennen op het strandje. Blijkbaar werd de aandacht van de speelse hond door iets getrokken, waardoor hij verder liep dan de bedoeling was. Hoe Olaf Pak ook riep of zocht, de kleine Bull Terrier leek plots verdwenen.

Bandit

Hulp van alle kanten

Na nachten op zoek te zijn geweest, flyers te hebben geplakt of wakker te hebben gelegen, kwamen verschillende mensen in actie om hem te helpen. Zelfs vanuit Duitsland werd een speurhond ingezet, naast een andere speurhond uit Nederland. Beide honden kwamen uit bij de Waterski baan Nesselande. Ook duikers hebben gezocht in het water, maar niets gevonden. Omdat bij de Waterskibaan ook een parkeerplaats ligt, bestaat de vrees dat Bandit met iemand anders is meegegaan. Op Facebook is de speciale pagina Help Find Bandit opgericht.

Bandit

Bandit is een jonge, miniatuur Bull Terrier met een mooie tekening van de vacht. Hij droeg een blauw/groen tuigje op het moment van de vermissing. De reu is voor eigenaar Olaf een echt maatje geworden in die korte tijd. “Die waarde is in geld niet uit te drukken”, laten betrokken vrienden weten.

Hoge beloning voor de gouden tip

Het gemis is voor Olaf onbeschrijfelijk en hij heeft dan ook met behulp van Help Finding Bandit een beloning van maar liefst € 2.500,00 uitgeloofd voor de gouden tip om Bandit terug te vinden. Mensen in het hele land wordt gevraagd uit te kijken naar Bandit. Ook mensen uit de omgeving van de parkeerplaats bij de Waterskibaan aan de Zevenhuizerplas die mogelijk bewakingscamera’s hebben, wordt gevraagd om te kijken of zij op beelden van 25 november 2019 tussen 18.15 en 19.30 uur iets bijzonders zijn aangaande de verdwijning van Bandit. Olaf en vele vrienden en kennissen doen er alles aan om de kleine Bull Terrier weer te herenigen met zijn baasje en maatje. Op de flyer staat alle informatie om tips door te geven. Voor de gouden tip of eerlijke vinder wacht er een grote beloning.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here