Feestelijke opening voor Avonturenboerderij Molenwaard

Avonturenboerderij
Opening Avonturenboerderij Molenwaard. V.l.n.r.: Burgemeester Van der Borg, Kinderburgemeester Madelijne Griffioen en Janouk Kelderman. Foto: ©Ton de Bruin

Groot-Ammers – Nederland is een nieuw themapark rijker. Onder zeer grote belangstelling is Avonturenboerderij Molenwaard gistermiddag op feestelijke wijze officieel geopend. 

Ondanks het regenachtige weer kwamen ruim 500 genodigden van heinde en ver om de opening bij te wonen. Onder een groot tentdoek op het plein, het afdak van een van de gebouwen en in ‘Eeterij Molenzicht’, luisterden de gasten naar toespraken van onder meer burgemeester Dirk van der Borg van gemeente Molenwaard, Sjoerd Veerman van ‘Streekcentrum Ooievaarsdorp Het Liesvelt’ en parkeigenaar Michael van Hoorne.

Parkeigenaar trots

“De opkomst was zo overweldigend, de reacties waren prachtig. Ik ben zo trots op iedereen die bij dit project betrokken is geweest. We hebben goud in handen. Dit park in deze samenstelling van activiteiten bestaat nog niet: kinderen meenemen naar de oorsprong en weten waar je eten vandaan komt, gecombineerd met shows en de vele dieren die we hebben. Ik weet het nu zeker, dit moet een succes worden!”, aldus de trotse parkeigenaar Michael van Hoorne.

Openingshandeling

Geen lintje doorknippen, maar door een levensgrote, ouderwetse melkbus stappen. Geheel in de stijl van Avonturenboerderij Molenwaard werd deze originele openingshandeling verricht door burgemeester Van der Borg met de elfjarige kinderburgemeester Madelijne Griffioen, Fien & Teun-illustrator Anet van de Vorst en Van Hoorne Entertainment-musicalsterren Maud Mulder en Janouk Kelderman. Op vrijdag 30 maart 2018 opent het themapark haar deuren voor het publiek

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam