Wie zet de overvallers buitenspel?

mannen opgepakt, positieve, vrouw, politie, vuurwapens, overvallers, pakketbezorger

Gorinchem – Bij een overval op de penningmeester van een voetbalvereniging in Gorinchem is gisteravond een groot bedrag aan kasgeld buitgemaakt. Twee overvallers belaagden de man en gingen er met de opbrengst van een maand vandoor. De politie zoekt getuigen die de jongens heeft zien wegrennen.

Penningmeester belaagd

De penningmeester haalde zoals gebruikelijk de kasopbrengst op bij de club. Twee jongens die in de bosjes stonden te roken, leken eerst weg te lopen, maar kwamen terug toen de man het tasje met geld in zijn auto wilde leggen. Ze sprongen op zijn rug en na een worsteling gingen ze er met het geld vandoor. De man kwam bij de worsteling ten val en raakte gewond aan zijn schouder.

Politie zoekt overvallers

De politie zoekt getuigen die de jongens hebben zien wegrennen vanaf de Bataafsekade. Het betreft twee licht getinte jongens tussen de 16 en 18 jaar. Daarnaast zijn camerabeelden van die avond, gemaakt in de buurt van de vereniging, meer dan welkom. Mogelijk zijn de verdachten daar op te zien.

Heeft u iets gezien of heeft u camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven, via M. 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Of vul onderstaand tipformulier in.

Tipformulier

Bron: Politie.nl

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam