Brandweer zorgt voor fun tijdens Fun Run Bergen

Op 20 april gaat de Fun Run weer van start! Een run, vol plezier, langs Fun Points door het centrum van Bergen. Ook de brandweer doet dit jaar mee. Jij ook?

 Brandweer zorgt voor fun

Samen met veel vrijwilligers en verenigingen zorgen we voor toffe Fun Points. Dit jaar doet ook de brandweer mee! Hun brandweerwagen wordt een speciaal Fun Point. Ook het Rode Kruis heeft hart voor onze fun run en zorgt voor een Fun Point. Dat wil je toch niet missen? Houd Facebook goed in de gaten want we maken de komende weken nog meer Fun Points bekend. Én jongeren mogen na de run gratis naar de tienerdisco Ondeugd.

 

Durf jij de fun aan?

Unieke Fun Points verspreid langs een route van 6,6 kilometer door het centrum van Bergen. Een makkie? Niet helemaal, maar zeker voor iedereen te doen! Je loopt met je team 3 rondes van 2,2 kilometer. Tijdens iedere ronde ontdek je obstakels, spellen, een stormbaan én je moet de trappen van het gemeentehuis beklimmen. Trotseer samen met familie, vrienden, buurt, klasgenootjes of je sportteam de run en bereik vol fun de finish. Genoeg uitdaging en plezier voor jong én oud. De eerste Fun Runners starten op 20 april om 18:00 uur bij recreatiecentrum den Asseldonk.

 

Meedoen

Verzamel al je vrienden en familie en schrijf je in met de meest originele teamnaam. Inschrijven kan als groep. Uiteraard ben je ook alleen welkom. Je maakt gegarandeerd nieuwe vrienden! Deelname kost €3 voor kinderen (t/m 12 jaar) en €5 voor volwassenen (13 jaar en ouder). Ga naar www.bergenbeweegtnatuurlijk.nl om je in te schrijven.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam