Kerbert Dierentehuis verwerft eerste Nederlandse keurmerk

kerbert
Burgemeester Wendy Verkleij onthult het bordje voor het nieuwe Keurmerk. Van links af kijken de Heemskerkse wethouder Aad Schoorl, de Beverwijkse wethouder Haydr Erol en achter hem Hans Fokkens van Verin toe. De Velsense wethouder Robert te Beest houdt samen met Mariette Moolhuizen hond Zorro vast.

Uitgeest – Aan het Kerbert Dierentehuis in IJmuiden is 5 april 2017 in het bijzijn van onder anderen burgemeester Verkleij, wethouders van de IJmond-gemeenten, gemeenteraadsleden en personeel van de dierenambulance Kennemerland het Keurmerk Opvang uitgereikt.

Kerbert Diertehuis

Het knaagdiercentrum is het eerste in Nederland dat dit keurmerk verwerft. Dat staat voor een professioneel niveau van dierenwelzijn in de bedrijfsvoering. De uitvoering en controle liggen in handen van de onafhankelijke, certificerende instelling Verin.

De gemeenten Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Velsen hebben de opvang van zwerfdieren al sinds geruime tijd bij het Dierentehuis en het Knaagdierencentrum ondergebracht.

De medewerkers Anja Timmermans (Knaagdierencentrum) en Patricia Mulder (Kerbert Dierentehuis) werden extra bedankt voor hun inzet om het Keurmerk Opvang te behalen en kregen een cadeaucheque uitgereikt van regiomanager William van de Wetering. Ook de andere medewerkers van beide opvangen namen met trots de vele complimenten in ontvangst.

Bron: gemeente Uitgeest

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam