Nieuwe openingstijden loket Burgerzaken

Burgerzaken

Beemster – Met ingang van 1 september wijzigen de openingstijden van het loket burgerzaken in het gemeentehuis van Beemster. Op maandagen is het loket geopend van 16.00 tot 19.00 uur en is een afspraak niet nodig. Op woensdagen en donderdagen zijn de openingstijden van 8.30 tot 12.00 uur. Op deze twee dagen is het loket zowel geopend voor mensen die een afspraak hebben of voor hen die zonder afspraak komen.

Loket Burgerzaken

Mensen die de diensten van het loket Burgerzaken nodig hebben op de dagen dat het loket in Beemster gesloten is kunnen naar het stadhuis van Purmerend. Het loket burgerzaken op het stadhuis van Purmerend is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00-16.00 uur. Donderdagavond van 18.00-20.00 uur en vrijdagochtend van 9.00-12.00 uur.

Spoedaanvragen

Spoedaanvragen rij- en reisdocumenten kunnen op donderdag voor 14.00 uur in Purmerend aangevraagd worden. Deze documenten kunnen dan een dag later, op vrijdag, opgehaald worden in het stadhuis van Purmerend. De  kort zakelijke ceremonies (huwelijken/geregistreerde partnerschappen) blijven op afspraak mogelijk tussen 14.00-16.00 uur op dinsdagen en donderdagen in de trouwzaal.

Wijzigingen per 2019

Per 1 januari 2019 zijn er nieuwe wijzigingen. Dan is het loket Burgerzaken alleen op de maandagen geopend van 16.00-19.00 uur. Iedereen kan dan komen zonder afspraak en indien nodig kan het ook met afspraak.

De reden voor deze wijzigingen in de openingstijden is dat er geconstateerd is dat de bezoekersaantallen in het Beemster gemeentehuis van het loket Burgerzaken afnemen, terwijl die in Purmerend juist toenemen. Bij het kiezen van de nieuwe openingstijden is er rekening gehouden met de tijden waarop het gemeentehuis het meest wordt bezocht.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam