Onderhoud verharde wegen in Bergen

Bergen – In het kader van van het programma rehabilitatie verharde wegen 2018 worden vanaf maandag 20 augustus op diverse plaatsen werkzaamheden aan wegen uitgevoerd. 

De werkzaamheden bestaan uit het repareren van asfaltverhardingen, het aanbrengen van nieuwe asfaltlagen, het aanvullen en verstevigen van bermen en het herstellen van trottoirs en klinkerbestratingen. De werkzaamheden duren ongeveer zes weken.

Afsluiten wegen

Bij sommige werkzaamheden is het noodzakelijk om de weg geheel of gedeeltelijk af te sluiten. Er is dan een omleidingsroute die door borden wordt aangegeven. Aanwonenden worden schriftelijk geïnformeerd.

Waar zijn de werkzaamheden?

De werkzaamheden vinden plaats op de volgende wegen (weggedeelten):
Siebengewald
 Nieuweweg tussen Gochsdijk en Boterdijk: het herstellen van de tegeltrottoirs en de
trottoirbanden.
Nieuw Bergen
 Sint Antoniusstraat: het plaatselijk herstellen van het tegeltrottoir, trottoirbanden en asfalt a.g.v. schade door wortelopdruk.
 De Flammert tussen N271 en kruising bij Metaalbedrijf MGG: het affrezen van de bestaande asfaltdeklaag, het repareren van de asfaltverharding, het plaatselijk repareren van de molgoten en het aanbrengen van een nieuwe asfaltdeklaag.
Well
 Papenbeek: het herstellen van tegeltrottoirs en trottoirbanden.
 Grotestraat tussen Hoenderstraat en Koninginnebrug: plaatselijk herstellen van tegeltrottoir en plaatselijk repareren van asfaltverharding.
 Halfrondweg tussen Koninginnebrug en N270: op diverse plaatsen repareren van
asfaltverharding.
Wellerlooi
 Droogstal tussen Catharinastraat en Westerweg: het op diverse plaatsen repareren van de asfaltverharding.
 Westerweg: op diverse plaatsen repareren van asfaltverharding.
 Westerveldweg: op diverse plaatsen repareren van asfaltverharding.
 Tuinstraat tussen Venweg en Veenweg: repareren van asfaltverharding, aanbrengen van nieuwe asfaltoverlaging, verstevigen van de bermen, aanbrengen van asfaltdeklaag met rode fietssuggestiestroken en het aanbrengen van verkeersvoorzieningen.
.

Uitvoering

De onderhoudswerken worden uitgevoerd door Asfaltbouw B.V. uit Middelaar. Het dagelijks toezicht op het werk ligt in handen van dhr. J. Janssen van ingenieursbureau Ducot B.V. uit Roermond.

Meer informatie

Op www. bergen.nl/onderhoudwegen kunt u lezen welke werkzaamheden op de straten gepland zijn.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het Klant Contact Centrum, (0485) 34 83 83 of 14 0485.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam