Verkeersmaatregelen bij dijkwerkzaamheden Bergen-Aijen

verkeersmaatregelen

Bergen – Er zijn verkeersmaatregelen vanwege de aanpassing van kabels en leidingen in de Kerkstraat in Bergen, deze werkzaamheden zijn vertraagd. Hierdoor is de dijkovergang Kerkstraat nog steeds niet gerealiseerd. De nieuwe planning is als volgt:

 Week 36: opbreken dijkovergang
 Week 37: grondwerk
 Week 38 asfalteren.

Doorgaand verkeer naar Bergen en Aijen wordt omgeleid via N271 en Aijerdijk. Ook zijn de kernen bereikbaar via Oude Kerkstraat (vanaf Heukelom), Maasstraat (via de pont) en Kampweg (vanaf Well). Fietsers en voetgangers kunnen tijdens deze werkzaamheden met een bypass langs de werkzaamheden.

Dijkovergang Maasstraat

Dijkencombi werkt hier buiten de bedrijfstijden van de pont. Sloopwerkzaamheden van de coupure vinden plaats met een halve baans afzetting in week 34/35. Het verkeer kan dus gebruik blijven maken van de Maasstraat.
De aanpassing van de dijkovergang vindt plaats tijdens een weekendafsluiting in week 36. Het asfalteren gebeurt ‘s avonds in week 37. Dijkencombi regelt de bereikbaarheid voor aanwonenden in overleg.

Dijkovergang Loswal

In week 35/36 wordt die dijkovergang gereconstrueerd. In week 37 wordt de dijkovergang opnieuw geasfalteerd. De bereikbaarheid voor aanwonenden regelt Dijkencombi in overleg. Verkeer naar de Loswal is tijdens de werkzaamheden niet mogelijk.

Wijzigingen in planning

Door onvoorzienbare omstandigheden kan de planning wijzigen. Op www.dijkversterkingprio1.nl staan de actuele planningen.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam