De 20 van Alphen weer een groot succes met buitenlandse winnaars

winnaars
Foto: © Wesley Weijers - Regio Online - Groote winnaar van de 20 van Alphen

Alphen aan den Rijn – Vandaag, op zondag 24 maart, werd het hardloopspektakel de 20 van Alphen voor de 54-ste keer georganiseerd. Een groot aantal mensen, waaronder veel buitenlandse deelnemers liepen de verschillende afstanden in en buiten Alphen aan den Rijn.

Buitenlandse winnaar: Tildrek Nurme uit Estland

De 20 kilometer bij de mannen is gewonnen door Tildrek Nurme uit Esterland, in 1 uur en 57 seconden. De tweede plek ging naar Roy Hoornweg en plek drie was voor Malcom Hicks.

Buitenlandse Hanne Verbruggen wint bij vrouwen

Bij de vrouwen was Hanne Verbruggen uit België de snelste en won de wedstrijd in een mooie tijd van 1:10.42. De tweede plaats werd veroverd door de Alphense
Liselotte van den Berg. Eionor Kirk veroverde de derde plek.

Foto: © Wesley Weijers – Regio Online

Toch nog veel mensen die mee wilden doen

Er waren veel deelnemers die zich nog even snel wilden inschrijven voor één van de diverse afstanden. De vrijwilligers hadden na de inschrijvingen het zweet in hun handen staan van het vele schrijven.

20 van Alphen later dan normaal

De 20 van Alphen was later dan normaal. Meestal wordt dit evenement op de eerste zondag van maart georganiseerd. Doordat het carnavalsfeest dit jaar in dat weekend viel, werd besloten het een paar weken te verplaatsen.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam