Jaarmarkt ondanks drukte toch rustig verlopen

Foto: © John Wiersma

Alphen aan den Rijn – Gisteren vond traditiegetrouw op de derde woensdag van september – de dag na Prinsjesdag – de grootste jaarmarkt van Nederland weer plaats in Alphen aan den Rijn. Er waren zeer veel verschillende kramen te zien, verspreid door het hele centrum van Alphen, wat een grote drukte opleverde.

Gezellige drukte

De jaarmarkt werd ook dit jaar weer druk bezocht door veel bezoekers. Het weer viel gelukkig niet tegen, waardoor de bezoekers de kraampjes konden afstruinen om hun slag te slaan voor mooie spulletjes tegen lage prijzen.

  • drukte

Kermis

Sinds afgelopen vrijdag was ook al de kermis van start gegaan in Alphen. De kermis werd natuurlijk ook tijdens de jaarmarkt druk bezocht door jong en oud en mocht zich weer verheugen in ruime belangstelling. Verder vond in de Julianastraat weer het straatfeest plaats.

Avondprogramma druk bezocht

Het avondprogramma op het Rijnplein kon rekenen op grote belangstelling van de aanwezige bezoekers. Zij genoten zichtbaar van de optredens van alle artiesten en durfden zelfs een dansje te maken op het Rijnplein, Er waren optredens van onder andere het Feestteam en Barry Badpak en als afsluiting een optreden van Wolter Kroes.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam