Veel overlast door de sluiting hefbrug in Boskoop

Foto: © Marvin Weijers - Regio Online

Boskoop – Gisteren ondervonden veel mensen hinder van de sluiting van de Hefbrug in Boskoop. Niet alleen voor het verkeer maar ook voor de hulpverleners.

Grote drukte bij het pontje

Gisterenochtend vroeg stonden veel mensen te wachten bij het pontje om naar de ander kant van Boskoop te gaan. Op de vrijdag en zaterdagnacht kan er gebruik gemaakt worden van het tijdelijke ponton dat naast de brug ligt.

Hulpdiensten ondervinden ook hinder hefbrug

De hulpdiensten die naar Boskoop moeten voor een melding kunnen momenteel ook moeilijk naar de andere kant komen van Boskoop door de afsluiting van de Hefbrug in Boskoop. Ook eergisteren ochtend was er een melding van een gaslek naast de brug, maar de brandweer van Boskoop kon er niet komen. Daardoor moest de brandweer uit Alphen aan den Rijn ter plaatsen komen. De hulpdiensten staan stand-by aan allebei de kanten van Boskoop.

Bewoners van Boskoop willen een tunnel

Veel bewoners zijn het zat en zijn een evenement begonnen op Facebook om een tunnel te graven bij de Hefbrug. Waarbij al 100 mensen zich hebben opgegeven via Facebook. De discussie is al jaren aan de gang waardoor de bewoners helemaal klaar zijn met de hefbrug. Hoelang de hefbrug in Boskoop buiten werking blijft is nog niet bekend

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam