Veenendaal houdt succesvolle Woonmarkt Oost in Veenderij

Veenderij
Woonmarkt Oost op Veenderij

Veenendaal – Ondanks een regenachtig begin, werd het een gezellige en zelfs nog zonnige dag in Veenendaal-oost. Zaterdag 15 juni jl. bezochten ruim 550 bezoekers het i-centrum voor informatie over de wijk en de nieuwbouwprojecten. Gelijktijdig was in het plangebied Veenderij een mini-bouwplaats ingericht ter gelegenheid van de Dag van de Bouw.

Veenderij nieuw gebied vol mogelijkheden

In het i-centrum waren ontwikkelaars en makelaars aanwezig om bezoekers te informeren over de nieuwste woningbouwprojecten, huurwoningen en kavels. Aansluitend stapten veel mensen in de golfkar of het treintje, om een rondrit door de wijk te maken en om de mini-bouwplaats te bezoeken. Honderden kinderen deden daar mee aan allerlei leuke aan de bouw gerelateerde activiteiten, zoals een echte hijskraan bedienen, metselen, grond verplaatsen in graafmachines en nog veel meer.

Ook aan de kids gedacht op Veenderij

Ook bij het i-centrum was voor de meegekomen kinderen genoeg te beleven; zij konden kanovaren, over het water lopen in een waterbal en Vaderdag cadeautjes knutselen, terwijl hun ouders het nieuwbouwaanbod bekeken.

Woonmarkt Oost op Veenderij

i-Centrum open voor bezoek

Wie er zaterdag niet bij kon zijn, is natuurlijk van harte welkom in het i-centrum van dinsdag t/m zaterdag. Meer informatie over de openingstijden en over de nieuwbouwprojecten is te vinden op de website www.veenderij.nl.

Woonworkshops

Bij verschillende projecten in Veenderij kunnen nieuwe bewoners meedenken. Over de stedenbouwkundige opzet tot de architectuur en de meest optimale sfeer en indelingen van het eiland en de huizen. Al bij de eerste woonworkshops ontstaat de verbinding. Nieuwe buren leren elkaar kennen, met elkaar verzinnen ze de mooiste oplossingen en iedereen krijgt de woning naar wens. In een buurt naar wens. Op een eiland, helemaal naar wens.
(Bron: www.veenderij.nl)

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam