Bijde Heren in Gierstraat Haarlem grote winnaar van de etalagewedstrijd

bijde
Bijde Heren grote winnaar etalagewedstrijd in Haarlem

Haarlem – Bijde Heren in de Gierstraat in Haarlem is de grote winnaar van de etalagewedstrijd Haarlem Bloeit 2018. Zondag 22 april zijn onder leiding van organisator Fabienne van Boekel de juryleden wethouder Jur Botter, Jeannette Everse oprichtster van de Haarlemse stadsglossy en Cultuur Coördinator Reinier Weers  langs alle deelnemers van de etalagewedstrijd Haarlem Bloeit gegaan om deze te beoordelen.

Bijde Heren sprong eruit

Bijde Heren sprong er op alle criteria, thema cultuur, compositie, kleurgebruik en presentatie bovenuit. De Delfts Blauwe tulpenpyramide van Royal Delft trok alle aandacht en paste goed binnen het thema. De rode loper was zelfs voor de jury uitgerold! Eigenaren Jeroen Idsinga en Joop Verbaan geven het goede voorbeeld! Aldus de jury.

Overige winnaars

De 2e plek is voor Dille & Kamille, bijzonder was het zelfgemaakte gedicht wat op de raam stond geschreven. De 3e plek is voor van der Pigge. Zij wisten het thema cultuur ook goed door te trekken in hun bijzonder zelf gemaakte schilderijen. De etalagewedstrijd is een onderdeel van de randprogrammering van het Bloemencorso. Bijde Heren ontvangt o.a een jaar lang gratis bloemen aangeboden door Dennis Flowers en een mooi interview in de Haarlemse stadsglossy.

Bron: fbagency.nl

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam