Bijeenkomst oud-collegeleden zeer gewaardeerd

oud-collegeleden

Amstelveen – Op uitnodiging van het huidige college van B&W vond afgelopen donderdag 12 juli een bijeenkomst plaats met oud-collegeleden. Deze bijeenkomst vindt jaarlijks plaats en is bedoeld om bij te praten. Het huidige college vindt het waardevol om warme banden te onderhouden met alle oud-collegeleden, omdat zij zich vele jaren voor Amstelveen hebben ingezet.

 Bijeenkomst

Tijdens deze bijeenkomst zijn de oud-collegeleden bijgepraat over de grote projecten in Amstelveen. Dit gebeurde in het belevingscentrum Inzicht. Daarna werd gedineerd in restaurant Kronenburg. Helaas konden burgemeester Bas Eenhoorn en oud-burgemeester van Amstelveen en huidig burgemeester van Utrecht Jan van Zanen er niet bij zijn vanwege de installatie van Femke Halsema tot burgemeester van Amsterdam. De ontvangst lag om die reden in handen van locoburgemeester Herbert Raat.

Oud-collegeleden

De bijeenkomst werd zeer gewaardeerd door de collegeleden. Oud-burgemeester Fred de Graaf: “In geen van de gemeentes waar ik burgemeester ben geweest,  worden bijeenkomsten zoals deze georganiseerd. Voor mij en ook voor de andere collegeleden is het belangrijk om ervaringen uit voorgaande collegeperioden te kunnen delen. Voor mij een reden om hier mijn agenda voor vrij te maken. ”

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam