EXPOSITIE ‘5 jaar Nieuwkijken’ door Fotoclub Nieuwkijken

Foto Christine Schipperus - tattoo

BEVERWIJK – Fotoclub ‘Nieuwkijken’ exposeert van 2 juli tot en met 30 augustus 2018 in de publiekshal van het Stadhuis van Beverwijk. Vorig jaar vierde de Fotoclub jaar het vijfjarig jubileum en zij exposeren met artistieke en originele foto’s in het Stadhuis. Fotoclub ‘Nieuwkijken’ bestaat sinds 2012 en is ontstaan vanuit een fotocursus, gegeven door Hans van der Mast, fotograaf uit Beverwijk. De groep had zo’n goede klik dat zij na de cursus de fotoclub ‘Nieuwkijken’ hebben opgericht. En met succes, want inmiddels bestaan zij uit 19 enthousiaste fotografen. De leden hebben zich ontwikkeld op verschillende gebieden van de fotografie. Zoals landschapsfotografie, urbex, portret, stadsfotografie, tabletopfotografie en het fotograferen van dieren. De expositie laat een mooie mix van het gemaakte werk zien.

Fotoclub Nieuwkijken

De Fotoclub komt elke maand bij elkaar op donderdagavond bij Populusart. Aan de hand van een gekozen thema worden alle gemaakte foto’s besproken. De naam ‘Nieuwkijken’ geeft aan dat je door te fotograferen een andere manier van kijken krijgt. Voorwerpen of beelden in de omgeving die je eerst over het hoofd ziet, vormen door ‘opnieuw’ te kijken ineens een mooie fotocompositie. Dat blijkt uit het gemaakte werk van de leden. Op de website www.fotoclubnieuwkijken.nl zijn de foto’s te bewonderen. Naast de clubavond gaan de leden geregeld samen op locatie fotograferen. Ook het jubileum is onlangs groots gevierd met een foto-puzzeltocht.

Nieuwkijken
Foto Eric Wagner – verfspetters

De expositie ‘5 jaar Nieuwkijken’ kunt u bekijken tijdens openingsuren in de publiekshal van het Stadhuis, Stationsplein 48 in Beverwijk. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen!

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam