Inschrijving infrarood-actie 2018 in Haarlem

inschrijving
© gemeente Haarlem

Haarlem – Haarlemse huizenbezitters kunnen zich nú met 50% korting door inschrijving aanmelden voor het laten maken van infraroodfoto’s van hun huis. Op deze foto’s kun je direct zien op welke plekken je woning warmte verliest. Dit kan zijn door kieren langs ramen en deuren, door slecht of niet geïsoleerde muren, daken en vloeren of door slecht isolerend glas.

Advies bouwkundige

Naast de foto’s krijgen deelnemers professionele uitleg van een bouwkundige van het Duurzaam Bouwloket over de foto’s en advies over zinvolle energiebesparende maatregelen en mogelijkheden om warmtelekken aan te pakken. Bijvoorbeeld door je huis beter te isoleren. Zo kunt u uw wooncomfort verbeteren en uw energielasten aanzienlijk verlagen. Lees meer op duurzaambouwloket.nl.

Eerste 10 aanmeldingen krijgen 50% korting

De kosten voor foto’s en uitleg door de bouwkundige samen zijn € 60. De eerste 10 deelnemers die zich aanmelden voor infraroodfoto’s krijgen 50% korting. De kosten voor warmtefoto’s en advies zijn dan €30. De infraroodactie wordt uitgevoerd door de Haarlemse Groene Ambassade en Energiepioniers Haarlem in samenwerking met Duurzaam Bouwloket.

Inschrijven

Schrijf nu in per e-mail onder vermelding van ‘Infrarood-actie 2018’, uw naam, adres en telefoonnummer. Daarna wordt er contact met u opgenomen om de infraroodfoto’s te laten maken. De uitleg door de bouwkundige is dan op een latere datum. De eerste datum om foto’s te laten maken is zaterdag 17 februari.

©gemeente Haarlem

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam