Lezen en Schrijven on tour in Heemskerk

lezen en schrijven

HEEMSKERK – Lezen en schrijven is niet voor iedereen vanzelfsprekend; er zijn meer laaggeletterde mensen dan je misschien zou verwachten. Daarom vraagt Stichting Lezen & Schrijven in de Week van de Alfabetisering met een provinciale tour door Noord-Holland aandacht voor laaggeletterdheid. De campagnebus stopt ook in Heemskerk, op maandag 3 september van 13.00 tot 14.00 uur op het plein voor het gemeentehuis. 

 Lezen en schrijven

Stichting Lezen & Schrijven gaat samen met wethouders en lokale partijen in gesprek over de  ontwikkelingen in Heemskerk en kansen om meer inwoners die moeite hebben met lezen en schrijven te bereiken en hen passende (taal)ondersteuning te bieden.

Iedereen is van harte welkom om het panelgesprek bij te wonen. Bij slecht weer verhuist het gezelschap naar de centrale hal in het gemeentehuis.

Stap-in!

De gemeente Heemskerk biedt samen met  Stichting Lezen & Schrijven de gratis workshops Stap-in! aan. Voor iedereen die mee wil doen en nog beter wil leren lezen en schrijven. De workshops zijn gratis en samen met docenten en vrijwilligers in de buurt. Het is mogelijk alleen of in een kleine groep mee te doen. In het panelgesprek komt dit project ook aan de orde.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam