Opknapbeurt Medisch Centrum Melkweg

Melkweg
Verbouwing van Medisch Centrum Melkweg

Amstelveen – Het gebouw waarin Medisch Centrum Melkweg is gevestigd wordt verbouwd. In het Medisch Centrum zitten momenteel een huisartsen- en fysiotherapiepraktijk. Door de verbouwing van €156.000 is een herindeling van het pand mogelijk waarmee meer ruimte ontstaat voor zorginstellingen.

Ruimte nu nog beperkt in Melkweg

“De verbouwing is hard nodig. Momenteel hebben we een patiëntenstop. Simpelweg omdat de ruimte te beperkt is. We zijn heel blij met de investering van de gemeente. Met de aanpassingen kunnen we straks meer inwoners van Amstelveen zorg dichtbij huis aanbieden,” aldus huisarts Philippine Klaui.

Eerstelijnszorg van groot belang

Demissionair wethouder Zorg en Vastgoed Herbert Raat (VVD): “De eerstelijnszorg zoals huisartsen in de buurt is van groot belang voor inwoners. Met name de ouderen. Daarom kiezen we ervoor deze locatie op te knappen en daarmee te behouden.”

Investeringen

Het gebouw is voor 90 procent eigendom van de gemeente. De huisarts is voor de overige 10 procent eigenaar. Naast de investering van de gemeente zal de vereniging van eigenaren geld steken in de vernieuwing van elektriciteit-, gas- en waterinstallaties en de huisartsen en fysiotherapeut in specifieke benodigdheden voor hun werkzaamheden. Het gemeentelijke bedrag is goedgekeurd door de gemeenteraad in de vergadering van 28 maart jl.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam