Succesvol Special Needs Taekwondo team wordt gehuldigd

wordt gehuldigd

Amstelveen/Aalsmeer – Het Special Needs Taekwondo team dat op het WK in Nieuw Zeeland zeer succesvol was, wordt gehuldigd in De Oude Veiling. Op woensdag 23 oktober wordt het team onder leiding van David Chung en overige begeleiders feestelijk onthaald door het college. De gemeente Aalsmeer is een van de sponsors van het grote avontuur voor de deelnemers.

Het team vergaarde op het WK Special Needs Taekwondo in Nieuw Zeeland maar liefst 27 medailles. Voorafgaand aan de verre reis hadden zorgwethouder Wilma Alink en sportwethouder Robbert-Jan van Duijn het team veel succes gewenst. “Voor ons waren het al winnaars toen ze vertrokken naar het WK”, concluderen zij nu. “Met zo’n groot aantal medailles op zak verdienen ze een gepaste ontvangst”.

Special Needs Taekwondo team wordt gehuldigd

Het belang van sporten voor mensen met een beperking kan de zorgwethouder niet voldoende benadrukken. “De gemeente wil graag zoveel mogelijk deze vormen van meedoen in de samenleving bevorderen en ondersteunen”, aldus Alink. De wethouder sport onderschrijft het betoog van zijn medebestuurder. “Het hele team is op deze manier winnaar”, zegt Van Duijn. “We zijn blij dat we als gemeente mede mogelijk hebben gemaakt dat ze op dit WK aanwezig konden zijn”.

De feestelijke huldiging in De Oude Veiling aan de Marktstraat 19 in Aalsmeer begint op woensdag 23 oktober om 16.30 uur en duurt tot 17.30 uur. 

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam