Twee Fransen aangehouden na achtervolging in Amsterdam-Noord

twee Fransen, controle, beroving, vluchtende
©politie.nl

Driebergen, Amsterdam – De politie heeft zondag 3 september in Amsterdam na een achtervolging twee Fransen van 28 en 22 jaar oud aangehouden. Tijdens de aanhouding loste de politie een waarschuwingsschot. In de auto van de verdachten is een geldbedrag van ongeveer 50.000 euro aangetroffen.

Drie Fransen te voet gevlucht

Op de A5, omstreeks 22.30 uur, negeerde een personenauto een stopteken van medewerkers van de Dienst Infra van de Landelijke Eenheid. Op de A10 verliet de auto de snelweg en probeerde met gedoofde lichten in de bebouwde kom te ontkomen. Op de Meteorenweg in Amsterdam-Noord stopte de auto plotseling en sloegen de drie inzittenden te voet op de vlucht.

Twee Fransen angehouden

De agenten zetten ook daar de achtervolging in en even later werden twee mannen bij een woning aan de Aldebaranstraat aanhouden. Eén van hen stond in de dakgoot en de tweede had zich verstopt in de tuin. Bij deze aanhouding loste één van de agenten een waarschuwingsschot. De derde inzittende is niet meer aangetroffen. In de auto vond de politie later een geldbedrag van ongeveer 50.000 euro. Politie stelt een nader onderzoek in.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam