Zondagsopening winkels nu tot 22.00 uur ‘s avonds

winkeltijden, klok, goede, 22.00 uur, nijmeegse
Haarlemmermeer – Je kunt niet meer om het onderwerp heen van de zondagsopening van winkels. In rap tempo staat de ene na de andere gemeente opening van winkels op de zondag toe. Soms met een beperkt aantal dagen en binnen een beperkt aantal uren, maar bijna iedere gemeente is er mee bezig of bezig geweest. Nu zelfs tot 22.00 uur.

Open op zondag tot 22.00 uur

In Haarlemmermeer en Haarlemmerliede en Spaarnwoude kunnen winkels vanaf 1 juni 2018 op zon- en feestdagen tot 22.00 uur open zijn in. De gemeenteraden van deze gemeenten hebben dit recent besloten.

Verordening Winkeltijden aangepast

Winkelopeningstijden worden geregeld in de ‘Verordeningen Winkeltijden’ van gemeente Haarlemmermeer en Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Deze verordeningen treden op 1 juni 2018 in werking. Hierdoor kunnen alle winkelbedrijven binnen de twee gemeenten ook op zon- en feestdagen open zijn van 06.00 tot 22.00 uur. Op andere dagen is het al mogelijk om tot die tijd open te zijn.

Op verzoek supermarkten

De aanpassing is op verzoek van een aantal lokale supermarktondernemers en supermarktmanagers gemaakt. Zij hebben een gezamenlijk verzoek gedaan voor verlenging van de openstelling op zondagavond door de sluitingstijd te verlengen.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam