Apeldoorn genomineerd voor Evenementenstad van het jaar

genomineerd
Apeldoorn - DJ's Glazen Huis, 3FM Serious Request in Apeldoorn: Domien Verschuuren, Sander Hoogendoorn en Angelique Houtveen, Foto Rob Voss

Apeldoorn – Apeldoorn is genomineerd voor de titel “Evenementenstad van het jaar” van de Nationale Evenementenprijzen 2018. Apeldoorn is in de race met vier andere gemeentes met meer dan 100.000 inwoners.

Nominaties

Bij de nominaties wordt naar verschillende onderdelen gekeken, onder andere het aantal evenementen, de bezoekersaantallen, de diversiteit van het aanbod en het evenementenbeleid. Wethouder Nathan Stukker is blij met de nominatie: “Wat een eer genomineerd te zijn. We werken in Apeldoorn hard aan onze evenementen en kijken de afgelopen jaren terug op een grote positieve ontwikkeling op dit vlak. En het stopt hier niet. Ook de komende jaren zetten wij in op een gevarieerd aanbod van events in onze stad.”Presenteren

Maandag 19 maart presenteert Apeldoorn zich in Rotterdam voor een jury. Dit jaar bestaat de jury uit Lian Duif (winnaar Beste Publieksevenement 2016, gemeente ’s-Hertogenbosch), Johan Moerman (winnaar Evenementenstad van het Jaar >100.000 inwoners 2016, directeur Rotterdam Festivals), Eltje de Klerk (juryvoorzitter, Alpha Adviseurs), Martijn Mulder (jurylid onderwijs, Hogeschool Rotterdam) en Erik Ruts (onafhankelijk jurylid, manager sponsorzaken NOC*NSF). De winnaar wordt bekendgemaakt op maandag 16 april.

In 2016 was Apeldoorn ook genomineerd voor Evenementenstad van het jaar, wat de stad een jaar lang het predicaat Excellente Evenementenstad opleverde. Rotterdam ging er destijds met de winst vandoor.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam