Mevrouw Esselink-Puttenstein viert 100ste verjaardag

Esselink-Puttenstein

Wezep – Afgelopen zaterdag, op Koningsdag, blies mevrouw Esselink-Puttenstein 100 kaarsjes uit. Mevrouw Esselink is geboren op 27 april 1919 in Oldebroek en is het derde kind uit een gezin van zeven kinderen. Ze woont nu in Wezep. Waarnemend burgemeester Janneke Snijder-Hazelhoff kwam de jarige feliciteren.

Op 8 april 1943 trouwde mevrouw met Gerrit Esselink. Hij is overleden in 1997. Samen kregen ze vijf kinderen, twee zonen en drie dochters. Inmiddels heeft ze ook kleinkinderen en achterkleinkinderen. Alle kinderen wonen in de buurt en komen regelmatig langs. Natuurlijk ook op haar 100e verjaardag: die vierde mevrouw Esselink met haar familie bij De 7 Heuvels in Wezep. Waarnemend burgemeester Janneke Snijder-Hazelhoff wilde mevrouw ook graag feliciteren met deze bijzondere mijlpaal. Ze kwam ‘s middags persoonlijk bij mevrouw Esselink langs met een bos bloemen.

Mevrouw Esselink-Puttenstein is een vitale dame. Ze loopt met een rollator, maar ze heeft geen bril en ook geen gehoorapparaat. Ze doet graag mee aan activiteiten, zoals bloemschikken, spelletjes, gymnastiek, breien en haken. Of een rondje fietsen op de duo-fiets.

Je bent nooit te oud om iets nieuws te leren. Mevrouw Esselink heeft na haar vijftigste haar zwemdiploma gehaald. Op haar 63e slaagde ze voor haar rijbewijs. Autorijden vindt ze heerlijk. Al kruipt ze tegenwoordig niet meer zelf achter het stuur.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam