De WijKern tekent intentie- en huurovereenkomst met gemeente

De Wijkern
Ondertekening Wijkern

Duiven – Dinsdag 20 maart hebben stichting De WijKern (voorheen seniorclub Eilandplein) en de gemeente hun handtekening gezet onder een huur- en intentieovereenkomst. De huurovereenkomst voor het gebruik van het Eilandplein 300 geldt voor een periode van vijf jaar.

Zekerheid

Het geeft de stichting daarmee voor langere tijd zekerheid over het gebruik van de accommodatie. Naast de huurovereenkomst hebben voorzitter Marika Biacsics en wethouder Johannes Goossen ook hun handtekening gezet onder de intentieovereenkomst waarin beide partijen uitspreken stichting De WijKern te ontwikkelen tot een dynamische ontmoetingsplek.

WijKern

De WijKern in de Gemeente Duiven e.o. (voorheen seniorclub Eilandplein) is al ruim 20 jaar een welkom begrip voor 55-plussers als het gaat om Ontmoeting & Activiteiten en het huren van de ruimte voor gezamenlijke activiteiten. Het is gevestigd aan het Eilandplein 300 in Duiven en geopend van maandag tot en met vrijdag. Een bestuur van 5 personen en een team van 30 vrijwilligers begeleiden en besturen alle activiteiten. Zij heten alle 55-plussers welkom, ook voor een kopje koffie en een praatje! In de Senior Club kan men kennismaken met Biljarten, Sjoelen, Bingo, Bridgen, Koersballen, Tekenen en Schilderen, Klaverjassen, Bewegen voor ouderen, Jokeren, Quilten en vele andere hobbymatige en handwerkactiviteiten. De WijKern verhuurt ook ruimte voor een vergadering, een rommelmarkt, een modeshow, een voetbalavond met de buurt, een lezing enz.

Bron: gemeente Duiven en De WijKern Duiven

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam