JOGG organiseert spectaculair peuter- en kleuterfestival op 21 april 2018

JOGG
Nietjuh / Pixabay

De maand april staat dit jaar in Wageningen in het teken van de ‘Eet groente campagne’. In deze maand vinden er speciale activiteiten plaats voor kinderen van 0-6 jaar en hun ouders, georganiseerd door de samenwerkende partijen binnen Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG). Het doel is inspireren en informeren over het eten van groente en fruit.

Naast dat de kinderen elke woensdag gratis groente en fruit kunnen krijgen bij de groentekramen op de markt, worden er in april kleuter kookworkshops georganiseerd en is er ook een bijzonder festival op zaterdag 21 april aanstaande. Het Peuter- en kleuterfestival vindt plaats in de Sportcentrum de Bongerd. Onder het thema ‘samen gezond opgroeien’ zijn er allemaal leuke workshops en lekkere proeverijen met daarnaast onder andere een speeltuin en een informatiemarkt. De toegang is gratis!

Divers programma voor kinderen en ouders

Het belooft een leuke dag te worden voor kinderen en hun ouders. Er is een gevarieerd aanbod met informatiekraampjes en workshops in het sportcentrum. De jonge bezoekers kunnen er naar hartenlust spelen, bewegen, sporten, knutselen en gezonde hapjes maken. Speciaal voor de leeftijdsgroep van 0 tot 6 jaar is er een speel- en beweegtuin met diverse grote en spannende spelen, een poppentheater en een universitaire docent geeft de interactieve lezing ‘Kinderen en groente eten’.

Het Peuter-kleuterfestival is een activiteit van Jongeren Op Gezond Gewicht. De organiserende partners zijn gemeente Wageningen, Kinderopvang Wageningen en Sportservice Wageningen.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam