Nieuw logo Foodvalley

Ede/Wageningen – Foodvalley voert sinds 1 oktober een nieuw logo. De nieuwe pay-off luidt ‘Shaping the Future of Food’. Foodvalley NL en Regio Foodvalley willen daarmee duidelijk maken waar Foodvalley voor staat en de zichtbaarheid van het merk vergroten.

Foodvalley is het kennisintensieve agrifood ecosysteem in Nederland waar vele bedrijven van startups tot en met multinationals en kennisinstellingen samen werken aan innovatieve oplossingen, gezonde voeding en duurzame productie. Foodvalley NL en Regio Foodvalley hebben beide een licentie voor gebruik van de merknaam. Sinds 1 oktober wordt Foodvalley aan elkaar geschreven, ook in Regio Foodvalley en Foodvalley NL. De nieuwe huisstijlen en websites van beide organisaties zijn vernieuwd en op elkaar afgestemd.

Innovatieve oplossingen

Door de samenwerking te intensiveren, versterken Foodvalley NL en Regio Foodvalley het merk Foodvalley. “We delen de ambitie om mondiale vraagstukken op het gebied van food aan te pakken. We willen innovatieve oplossingen bieden voor gezonde voeding en duurzame productie, waarbij natuurlijke hulpbronnen optimaal worden benut en de voedselzekerheid toeneemt,” legt directeur Roger van Hoesel van Foodvalley NL uit. “Door nauwer samen te werken kunnen we beter voorzien in de behoeften van onze doelgroepen.”

Directeur Gert Boeve van Regio Foodvalley is ervan overtuigd dat samen optrekken voordelen biedt. “Bijvoorbeeld als er buitenlandse delegaties komen. We brengen dan aan de ene kant onder de aandacht hoe aantrekkelijk het vestigingsklimaat is in deze regio − met een hoge concentratie aan bedrijven en onderwijs- en kennisinstellingen in agrifood. Aan de andere kant brengt Foodvalley de geïnteresseerden in contact met bedrijven en kennispartners in andere delen van Nederland zodat ze samen voeding gezonder en duurzamer kunnen maken.”

 

Over Foodvalley NL


Foodvalley NL bevordert (inter)nationale samenwerking tussen bedrijven, overheid, onderwijs en kennisinstellingen ten behoeve van innovatie in de agrifoodsector wereldwijd. Verbinden en kennis delen zijn de kernwoorden.

Over Regio Foodvalley


Regio Foodvalley is een samenwerking tussen regionale overheden, ondernemers, onderwijs- en kennisinstellingen om het vestigingsklimaat te bevorderen en ondernemen, wonen, werken en studeren aantrekkelijk te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Van Liempd nieuwe directeur Pieter Vermeulen Museum en BRAK!

Velsen - Erwin van Liempd wordt de nieuwe directeur-bestuurder van BRAK! Science Center Kust en Klimaat en directeur van het Pieter...

Standbeeld voor Redo

Gorinchem - "Standbeeld voor Redo" was de titel van een brief van enkele stadsgenoten aan de burgemeester. Zij vroegen aandacht voor...

Hoogste zonnebloem in Dordrecht wedstrijd

Dordrecht -De gemeente Dordrecht organiseert deze zomer de wedstrijd ‘Heb jij de hoogste zonnebloem van Dordrecht?’. Zonnebloemen zorgen niet alleen voor...

Capellenaren positief over het leven in hun gemeente

Capelle aan den IJssel – Inwoners van Capelle aan den IJssel zijn tevreden over hun leven in de gemeente en in...

Expositie 34 in Galerie Alphen Art

Alphen aan den Rijn - Op zaterdag 30 mei opent de 34e expositie in Galerie Alphen Art in De Aarhof. Ook...