Openingstoer Gebiedsteams Babberich, Zevenaar en Oud-Zevenaar

openingstoer
Schoolbus

Zevenaar – Donderdag 14 september heeft het Gebiedsteam Goed voor elkaar op negen locaties in de gemeente haar deuren geopend. Wethouder Stef Bijl heeft samen met de consulenten van de teams een openingstoer gemaakt langs de verschillende locaties in Babberich, Zevenaar en Oud-Zevenaar om deze feestelijk te openen.

In een oude schoolbus toerde de groep langs de verschillende locaties in de gemeente. In Babberich heeft het Gebiedsteam nu wekelijks een inloopspreekuur in Kulturhus De Borg, in Oud-Zevenaar vindt dit in Brede School Sint Martinus en in het Parochiecentrum plaats. In Zevenaar is het team aanwezig bij Wijkpunt de Methen, basisschool De Carrousel, basisschool Lindenhage, Bibliotheek Liemers, Caleidoz Welzijn en in het voormalige informatiecentrum van woonwijk Groot Holthuizen.

Ook heeft het team al inloopspreekuren in Dorpshuis De Meent in Angerlo, Kulturhus De Brede Blik in Giesbeek en in de Jonkersschool in Lathum. Deze drie locaties zijn eerder dit jaar geopend.

Met de feestelijke start van de teams op bovengenoemde locaties zijn alle twaalf Gebiedsteams in de gemeente nu geopend. Vanaf 20 september kunnen inwoners bij het Gebiedsteam in hun buurt terecht met al hun vragen over zorg en ondersteuning en voor het realiseren van ideeën.

 

Wethouder Zorg en Welzijn Stef Bijl: “niet alle wijken en dorpen in onze gemeente zijn hetzelfde. Daarom vinden we het belangrijk om de zorg en ondersteuning hierop aan te passen en dicht bij onze inwoners aanwezig te zijn. Zodat we weten wat er speelt binnen een woongebied en we vragen en ideeën snel en gericht kunnen oppakken. Ik ben dan ook erg blij dat we op zoveel plekken actief zijn. Zo is er voor iedereen een Gebiedsteam in de buurt.”

 

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam