Opheffing tijdelijke fietsenstalling aan de Oude Stationsstraat

opheffing
Tijdelijke fietsenstalling Oude Stationsstraat in Arnhem gaat weg - Foto: gemeente Arnhem

Arnhem – Tegenover bioscoop Pathé aan de Oude Stationsstraat gaat worden gebouwd. Er komen woningen, winkels en een hotel. Met de komst van deze nieuwe gebouwen komt er ook een einde aan de tijdelijke fietsenstalling die die daar is gevestigd. De opheffing van de tijdelijke fietsenstalling gaat op 28 maart in.

Aankondiging opheffing

Vanaf vandaag wordt de sluiting ter plekke aangekondigd met informatieborden. Enkele dagen voordat de stalling daadwerkelijk verdwijnt, wordt bij de aanwezige fietsen een stuurhanger opgehangen om de eigenaren nog eens extra te wijzen op het verdwijnen van de stalling. Direct na 28 maart beginnen de voorbereidende werkzaamheden voor de bouwwerkzaamheden.

Depot

Fietsen die na op 28 maart nog in de stalling staan, worden verplaatst naar een depot in de fietsenkelder van het Centraal Station en daar nog drie maanden bewaard. Eigenaren kunnen binnen die drie maanden hun fiets daar gratis ophalen. Na die drie maanden gaan de fietsen naar 2Switch waar ze worden opgeknapt en eventueel verkocht.

Bewaakt en 24 uur gratis

Fietsers kunnen in het vervolg hun fiets in de bewaakte stallingen bij het centraal station parkeren. Daar is nog volop plek, al zal het wel even wennen worden voor de gebruikers. Hier staan fietsen veilig en droog. Met een OV-chipkaart kunnen fietsen daar de eerste 24 uur gratis gestald worden.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam