Seingraaf zet slimme volgende stap

seingraaf
Impressie van Seingraaf
Duiven – Op bedrijventerrein Seingraaf in Duiven verrijst HandelsDock, een nieuw bedrijvencomplex met industriële uitstraling. De gemeente Duiven heeft hiervoor op 25 april 2018 een bouwkavel van ruim 9.000m2 verkocht aan gebiedsontwikkelaar City Developer-S. Wethouder Ton Spaargaren: “Met de bouw van HandelsDock gaat Seingraaf, na de eerdere succesvolle ingebruikname van het Groothandelshuis, de volgende fase in.”

Het bevalt goed op Seingraaf

De eerste ondernemers van Seingraaf zitten er ondertussen bijna een jaar. “Sinds we gehuisvest zijn op Seingraaf is het aantal bezoekers aan onze showroom sterk gestegen. Bereikbaarheid en zichtbaarheid op Seingraaf zijn meer dan prima!” zegt Albert van ‘t Blik, directeur PACKcenter Verpakkingen.

Maatwerk in HandelsDock

De markt voor bedrijfsruimtes in de Regio Arnhem-Duiven is toe aan nieuw aanbod. Een ontwikkeling waar HandelsDock direct op inspeelt. “Het aanbod van bedrijfsruimtes is in 2017 verder afgenomen in onze regio. Duiven springt hier duidelijk uit met de grootste afnames. Met name het aanbod met oppervlaktes tussen de 500 en 1.000 m2 is sterk in trek. Als dit tempo zich doorzet, droogt het aanbod met een jaar of twee op”laat Hans-Robert van der Doe, eigenaar van DK Makelaars weten.
Het nieuw te realiseren HandelsDock, een gebouw met een industriële uitstaling, sluit aan op de sterk toenemende behoefte aan bedrijfsruimtes. In het gebouw worden verschillende type units aangeboden. Maatwerk en flexibiliteit zijn daarbij het uitgangspunt. Ook kunnen units aan elkaar worden gekoppeld. HandelsDock biedt een unieke keuze tussen koop of huur. Door goede afspraken in de VvE over uitstraling en onderhoud zal HandelsDock up-to-date blijven.

Slimme verbindingen

Seingraaf is een slim en duurzaam bedrijventerrein, klaar voor de toekomst. Vanuit een samenwerking tussen de gemeente Duiven, gebiedsontwikkelaar City Developer-S en de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) wordt onderzocht welke kansen er zijn om het gebied in te zetten als ontwikkelplek voor innovatieve toepassingen. Dit gebeurt in aanvulling op de bestaande slimme toepassingen, zoals slimme LED-verlichting en de openbare laadstructuur voor elektrische auto’s . Tijdens een feestelijke bijeenkomst lichtte de HAN het doel van de samenwerking toe.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam