Sjors Sportief en Sjors Creatief Zevenaar breken alle records

Sjors Sportief

Zevenaar – Sjors Sportief, het cultuur- en sportstimuleringsproject waarbij kinderen vrijblijvend kunnen kennismaken met diverse sporten, heeft vanaf het startschot van de inschrijving op woensdag 19 september de inschrijfrecords verbroken in de gemeente Zevenaar. Op de eerste dag kwamen er al ruim 300 inschrijvingen binnen en inmiddels staat de teller op bijna 900 inschrijvingen. 

 

Aanbod nieuwe cursussen

Binnen enkele minuten waren er voor de sporten dansen, freerunning, hockey, judo, lasergamen, scouting, turnen, tennis en boksen enorm veel inschrijvingen. Aan de creatieve kant waren boltaartjes versieren, muziek maken, mozaïeken, tekenen  en schilderen heel populair. Kinderen krijgen het advies om de website www.sjorssportief.nl goed in de gaten te houden, want verenigingen bieden in verband met doorslaand succes nieuwe cursussen aan. Activiteiten die al vol zitten hebben vaak ook een wachtlijst. Bij voldoende animo kunnen kinderen die op de wachtlijst staan ook gewoon kennismaken met de activiteit van hun eerste keus. Het hele schooljaar kunnen kinderen zich nog inschrijven.

 

Laagdrempelig en toegankelijk

Gemeente Zevenaar heeft sportstimulering hoog in het vaandel en Sjors Sportief en Sjors Creatief dragen daar op een laagdrempelige manier aan bij. In samenwerking met vele verenigingen is het Sjorsboekje goed gevuld met meer dan 50 activiteiten die worden aangeboden. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit de gemeente Zevenaar hebben inmiddels een exemplaar van het Sjorsboekje ontvangen, welke ook online in te zien is via www.sjorssportief.nl.

 

Inschrijven

Kinderen kunnen zich nog het gehele schooljaar inschrijven. Kijk voor meer informatie op www.sjorssportief.nl of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam