Voetbalvereniging SKV stimuleert waterdrinken met nieuwe buitenkraan

voetbalvereniging SKV

Wageningen – Afgelopen maand is bij voetbalvereniging SKV een buitenkraan geplaatst zodat de jeugd altijd water kan tappen, ook als de kantine dicht isJumbo Verberne heeft afgelopen zaterdag de jeugd van SKV beloond met een mooi waterbidon om het waterdrinken extra te stimuleren.

Gezonde sportkantine

Het stimuleren van het drinken van water past binnen het gezonder maken van de sportkantines, onderdeel van een project in het kader van JOGG (jongeren op gezond gewicht). Zo zet SKV weer een stapje verder hierin. Wageningen is sinds 2015 een Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG)- gemeente. JOGG-Wageningen bestaat uit lokale organisaties, het onderwijs, de zorg, het bedrijfsleven en de gemeente. Samen werken deze partijen aan een gezondere omgeving.

Waterbidons

Sander Waelepoel: “Wij ondersteunen de drinkwater campagne van harte. Water drinken is erg belangrijk tijdens het sporten. Als Jumbo Verberne dragen wij dan ook graag ons steentje bij om het waterdrinken voor de jeugd nog makkelijker te maken met allemaal een eigen waterbidon”. SKV is erg blij met de sponsoring. “Heel goed om de jeugd te stimuleren om water te drinken. Het is veel gezonder dan sportdranken of frisdrank. En nog gratis ook!”.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam