Winnaars vrijwilligersprijzen 2017 gemeente Duiven

vrijwilligersprijzen
Winnaars vrijwilligersprijzen 2017 gemeente Duiven

Duiven – Dp vrijdagavond 9 maart zijn de jaarlijkse vrijwilligersprijzen in de gemeente Duiven uitgereikt. De grote vrijwilligersprijs voor de groepen is gewonnen door Loopgroep FRoS. De grote vrijwilligersprijs voor een individu is gewonnen door Theo Kok (postuum) van buurtvereniging de Woerd. Loopgroep FRoS en de nabestaanden van Theo Kok hebben een bedrag van €500,00 in ontvangst genomen. De jongerenvrijwilligersprijs is gewonnen door Linde, Quinty, Ilse, Mirte, Ingmar en Tjerk – Go Clean Kids. De gemeente Duiven heeft ze blij gemaakt met een bedrag van €250,00.

Horecaondernemers uitgedaagd

Voor deze drukbezochte avond, heeft de Liemerse Uitdaging lokale horecaondernemers uitgedaagd om verschillende hapjes te maken en te serveren. Rondom de uitreiking van de prijs was er vooral veel gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Burgemeester Rik de Lange en wethouder Johannes Goossen openden de avond. Wethouder Ineke Knuiman was er dit jaar ook bij om de jongerenvrijwilligersprijs uit te reiken.

Stemmen vrijwilligersprijzen

De inwoners van de gemeente Duiven bepaalden wie de winnaars werden. De afgelopen week kon worden gestemd op de genomineerden door:

  • digitaal te stemmen via internet;
  • en een stembiljet, op de avond zelf, in te vullen;
  • dit jaar was er ook nog een vakjury die stemmen mocht uitbrengen.

Er is massaal gestemd!

Nominaties

Doordat er zoveel nominaties binnen gekomen zijn, is de keus gemaakt om drie categorieën op te stellen: de grote vrijwilligersprijs voor de groepen, de grote vrijwilligersprijs voor de individuele en de jongerenvrijwilligersprijs. De winnaars en genomineerden kregen nog een certificaat van deelname aan deze verkiezing uitgereikt.

Dynamisch

De vrijwillige inzet van inwoners van de gemeente Duiven is enorm dynamisch en divers. De drukbezochte vrijwilligersavond gaf ook dit jaar een goed beeld van de vrijwilligers in de gemeente Duiven.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam