Steenbergen gaat gemeentepagina ook weer in krant zetten

0
110

Steenbergen – Vanaf vrijdag publiceert de gemeente Steenbergen iedere twee weken weer een gemeentepagina in de Steenbergse Courant. Naast de digitale variant wordt dus nu ook de gedrukte versie weer ingezet.

Gemeentepagina Steenbergen

Via deze pagina wil de gemeente haar inwoners informeren en betrekken bij projecten en activiteiten in de gemeente, zoals raadsvergaderingen, inloopavonden en afvalinzameling. De gemeentelijke pagina verschijnt in de gratis huis-aan-huis-editie van de Steenbergse Courant. Inwoners in het buitengebied die de Steenbergse Courant niet ontvangen, kunnen zich aanmelden voor de digitale uitgave via www.gemeente-steenbergen.nl/informatiepagina.

Motie toegankelijkheid informatie

De gemeenteraad heeft op 8 november vorig jaar een motie ingediend om de gemeentepagina weer op te zetten. De raad vond dit onder meer belangrijk omdat een gemeentelijke informatiepagina een centraal, laagdrempelig en toegankelijk communicatiemiddel is. Het college van burgemeester en wethouders heeft deze motie vervolgens uitgevoerd.

Blij met terugkeer in krant

Burgemeester Ruud van den Belt is blij met de terugkomst van de gemeentelijke informatiepagina: “Op deze manier hebben we naast onze digitale kanalen ook weer een extra mogelijkheid om onze inwoners te betrekken bij onderwerpen die ons samen aangaan. Want alleen samen maken we de gemeenschap van de gemeente Steenbergen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here