Bent u de parttime hero die wij zoeken?

parttime

Chaam – De brandweer Chaam is op zoek naar nieuwe collega’s. Is een parttime baan als brandweerman- of vrouw iets voor u? Als parttime hero doet u precies hetzelfde werk als de beroepscollega’s: u redt mensen, blust branden, bestrijdt ongevallen met gevaarlijke stoffen, bevrijdt verkeersslachtoffers uit auto’s etc.

Komt u ook naar een informatieavond?

Heeft u interesse en wilt u meer weten? Dan nodigen wij u van harte uit voor één van de informatieavonden voor parttime hero’s. De eerste informatieavond is op maandag 22 oktober om 20.00 uur. De tweede is op dinsdag 30 oktober om 20.00 uur. De bijeenkomsten vinden plaats in de brandweerkazerne in Chaam (Florijnstraat 7a). U ontvangt tijdens de avonden meer informatie over de verschillende taken en rollen van de brandweer, opleidingen en trainingen. Er zijn ook brandweerlieden aanwezig om u te vertellen over hun werk.

Heeft u vragen, of wilt u zich aanmelden voor een informatiebijeenkomst?

U kunt zich aanmelden voor één van de informatieavonden bij Lonneke Routs. Zij is te bereiken via clustermidden@brandweermwb.nl of via telefoonnummer 088-2250650. Voor vragen kunt u contact opnemen met Gerben van den Ouweland van de brandweerpost Chaam. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-22205209.
Wilt u direct uw interesse kenbaar maken voor de functie van parttime hero? Dat kan via www.brandweer.nl/parttimehero

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam