Nieuwe editie magazine Toeristisch Langstraat is uit

langstraat
Woensdag 18 april jl. ontvingen de vier wethouders Recreatie en Toerisme een eerste exemplaar van het magazine Toeristisch Langstraat 2018-2019, bij 'De Pannekoekenbakker' in Heusden. Vlnr: wethouders Eric Daandels, Thom Blankers, Kees Grootswagers en Bea van Beers Plaats van handeling: Stadsbrouwerij Crispijn in Waalwijk. - © fotograaf Paul Jespers

Deze week is de nieuwe editie van het magazine ‘Toeristisch Langstraat’ verschenen. Het gratis tijdschrift presenteert al het moois dat de gemeenten Dongen, Loon op Zand, Waalwijk en Heusden te bieden hebben.

Veel toeristische informatie

De uitgave voor 2018-2019 staat weer boordevol praktische informatie en leuke tips voor een kort of lang verblijf in De Langstraat. Binnen de thema’s Design & Ambacht, Beleving & Vermaak en Natuur & Cultuurhistorie komen bijzondere parels aan bod. Maar er is meer: een special over food, een toeristisch ABC met allerlei interessante adressen, een overzichtskaart met attractieve plekken en een evenementenpagina.

Verspreiding

Het blad telt dit jaar maar liefst 68 pagina’s en verschijnt in een oplage van 16.000 stuks. Het wordt breed verspreid via de adverteerders, de toeristische bureaus, de vier gemeenten en vele recreatieve ondernemers in en rondom het gebied De Langstraat. Via het platform ISSUU is het blad digitaal te lezen: https://issuu.com/2dstudioinvorm/docs/toeristisch_langstraat_2018-2019.

Samenwerking

Dongen, Heusden, Loon op Zand en Waalwijk trekken samen op in de gebiedspromotie van De Langstraat. Met als doel: inwoners en recreanten verleiden tot een bezoek en hen te laten betoveren. Het magazine, een initiatief van de toeristische bureaus en gemeenten in De Langstraat, is een voorbeeld van deze samenwerking.

Gratis exemplaar ophalen

Het magazine ‘Toeristisch Langstraat 2018-2019’ is tot stand gekomen door financiële bijdragen van de initiatiefnemers en advertenties. ‘2 studio in vorm’ uit Kaatsheuvel heeft de vormgeving en de advertentiewerving verzorgd. Belangstellenden kunnen een gratis exemplaar ophalen bij de toeristische bureaus in Dongen, Kaatsheuvel, Waalwijk en Heusden.

 

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam