Aanleg zebrapaden en plaatsing bebording op vier rotondes in Gemert

zebrapaden
Foto: J. Rietveld © Regio Online

Gemert – Er is een verzoek ingediend tot het verbeteren van de verkeersveiligheid en oversteekbaarheid doormiddel van zebrapaden van rotondes in Gemert. Op basis van dit verzoek is namens het college van burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel op 18 juni 2018 een verkeersbesluit genomen om zebrapaden aan te leggen en bijbehorende bebording te plaatsen op vier rotondes in Gemert, te weten: Vondellaan – Kruiseind, Vondellaan – Willem de Haasstraat, Vondellaan – Pastoor Attendorenstraat en Lodderdijk – Burgemeester de Bekkerlaan (verkeersbesluit 2018-11).

 

Bezwaar

Als u het met dit besluit niet eens bent kunt u daartegen binnen zes weken na de dag van publicatie in de Staatscourant (1 augustus 2018) bezwaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel. Het adres is: Postbus 10.000, 5420 DA Gemert. In het bezwaarschrift laat u weten tegen welk besluit u bezwaar maakt en de redenen waarom u het met dat besluit niet eens bent. Ook vermeldt u de datum waarop u het bezwaarschrift schrijft en u ondertekent de brief met uw handtekening. Als het mogelijk is voegt u een kopie van het besluit waartegen u bezwaar heeft bij uw bezwaarschrift.

 

In deze periode liggen de bijbehorende stukken ter inzage bij de informatiebalie in het gemeentehuis. Wilt u de stukken in het gemeentehuis inzien? Dit kan als u hiervoor een afspraak maakt. Op www.gemert-bakel.nl maakt u een afspraak op een moment dat het u uitkomt. Beschikt u niet over internet, dan kunt u ons ook bellen.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam