Boxtel: Vanaf 6 mei 7-daagse spoorvernieuwing

negendaagse
Foto: © Wesley Weijers - Regio Online

Boxtel – Op maandag 6 mei starten we met de vernieuwing van ruim vier kilometer spoor en vier wissels bij het station in Boxtel. Ook vernieuwen we drie overwegen. Dit betekent dat er geen treinverkeer mogelijk is tussen het station en ‘s-Hertogenbosch.

Groot onderhoud aan spoor en overwegen

De onderhoudswerkzaamheden starten op maandagochtend 6 mei om 05:00 uur. In opdracht van ProRail gaat aannemer Swietelsky het spoor en de overweg aan de Tongersestraat vernieuwen. Aannemer VolkerRail pakt de overwegen aan de Molenwijkseweg en aan de Essche Heike aan. Door tijdig te vernieuwen, voorkomen we onnodige storingen en houden we het spoor in een goede conditie zegt Prorail. De grote onderhoudswerkzaamheden gaan 24 uur per dag door. Omdat omwonenden mogelijk hinder kunnen ondervinden, worden zij vooraf geïnformeerd.

Gevolgen treinverkeer Boxtel

Vanwege de werkzaamheden rijden er van maandag 6 tot en met vrijdag 10 mei geen treinen tussen Boxtel en ’s Hertogenbosch. Op zaterdag 11 en zondag 12 mei ligt het treinverkeer tussen Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch en tussen Eindhoven en Tilburg stil. Kijk voor alternatieve (om)reismogelijkheden op www.ns.nl. 

NS Adviseert eerst je reis te plannen via ns.nl. Dit om er voor te zorgen dat iedereen op tijd op zijn bestemming kan komen zo meld Prorail

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam