Gemeente presenteert plannen voor Heksenwal

heksenwal

Zaltbommel – Op 22 maart lichten gemeente en Woonlinie het conceptplan voor het binnenterrein dat grenst aan de Heksenwal in Zaltbommel toe tijdens een inloopavond. Komende zomer richt de gemeente Zaltbommel dit terrein opnieuw in. Het terrein krijgt onder andere parkeerplaatsen, groen, verlichting en de brandgang wordt aangepast.  

Benieuwd naar het ontwerp?

Voor de nieuwe inrichting werkte de gemeente Zaltbommel een conceptontwerp uit. Wie benieuwd is naar de plannen, is van harte welkom op de inloopbijeenkomst. Die is op 22 maart tussen 18.00 en 20.00 uur in de Winterkerk van de Sint Maartenskerk, aan het Kerkplein 1 in Zaltbommel. Aanmelden is niet nodig, geïnteresseerden zijn van harte welkom. Vertegenwoordigers van de gemeente Zaltbommel en van woningstichting Woonlinie zijn tijdens de inloopavond aanwezig. Zij lichten de plannen toe en beantwoorden graag uw vragen.

 

Voorbereidingen in 2017 getroffen

Eind 2017 werd het binnenterrein opgeruimd en schoon opgeleverd. Dit was de voorbereiding om het terrein opnieuw netjes en naar de behoeften van de omgeving in te richten.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam