Hoe zetten we Meierijstad op de kaart?

kaart
Door J187B - Eigen werk, CC BY-SA 4.0,

Gemeente Meierijstad – Wat zijn de krachten en kansen van en voor onze gemeente? Wat is het DNA van Meierijstad? En hoe kunnen we onze gemeente het beste op de kaart zetten? Dat zijn belangrijke vragen die aan de orde komen tijdens een bijeenkomst die de gemeente Meierijstad op woensdag 3 oktober van 17.30 – 20.30 uur houdt in de Afzakkerij aan de Noordkade in Veghel.

Bijeenkomst

De bijeenkomst wordt geleid door professor Imagineering Diane Nijs. Zij was onder meer betrokken bij het citymarketingbeleid van Antwerpen. Diane Nijs promoveerde op het fenomeen imagineering. Dat is een samentrekking van de begrippen ‘imagination’ (verbeelding) en ‘engineering’ (techniek)). Zij zal over dit begrip een inleiding houden.
Vervolgens interviewt Diane Nijs een aantal inspirerende inwoners van onze gemeente en neemt zij belangstellenden mee naar een mogelijke stip-op-de-horizon voor Meierijstad. Met welke krantenkop zouden wij in 2028 het wereldnieuws willen halen? Is één van de vragen die worden gesteld.

Drie oktober

Inwoners, ondernemers, instellingen en organisaties uit Meierijstad die op woensdag 3 oktober tussen 17.30 – 20.30 uur mee willen denken en dromen, zijn van harte welkom. Voor soep en een broodje wordt gezorgd. In verband met de catering is aanmelden verplicht. Stuur uiterlijk 1 oktober een e-mail met uw naam en woonplaats naar dismeierijstad@meierijstad.nl

Wat:            Bijeenkomst hoe zetten we Meierijstad op de kaart?
Waar:          De Afzakkerij, Verlengde Noordkade 10-12, Veghel
Wanneer:     Woensdag 3 oktober 17.30 – 20.30 uur
Aanmelden   Voor 1 oktober via dismeierijstad@meierijstad.nl

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam