Lancering bezoekerswebsite Bernheze

bezoekerswebsite

Bernheze – De Toeristisch Recreatieve Vereniging uit Bernheze vierde woensdag 20 juni haar 50-jarig bestaan. Een feestelijk moment, waarbij ook de nieuwe website van Bernheze werd gelanceerd. Middels deze bezoekerswebsite, gaat TRV Bernheze, in samenwerking met VVV Noordoost-Brabant, de sterke kanten van de gemeente online etaleren.

Voortaan is www.bezoekbernheze.nl dé plek voor informatie over recreatie en toerisme in Bernheze. De bezoekerswebsite met een eigen gezicht legt een basis voor een sterkere positionering van de gemeente. Dit moet leiden tot het inspireren en aantrekken van nieuwe bezoekersdoelgroepen. De nieuwe bezoekerswebsite bundelt alle toeristisch-recreatieve informatie over Bernheze. Horeca, verblijf, bezienswaardigheden, maar ook activiteiten en de bijzondere parels uit de gemeente en regio, prikkelen de bezoekers en inwoners van Bernheze om de gemeente te verkennen.

De nieuwe website is een gezamenlijk initiatief van TRV Bernheze en VVV Noordoost-Brabant. De website is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Bernheze.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam