Onthulling nieuw logo Vughtse wijkpunten

logo
Tinie Kardol (Vughterstede) en wethouder Saskia Heijboer

Vught – Op donderdag 29 maart onthulde wethouder Heijboer het nieuwe wijkpunt logo bij Woonzorgcentrum Theresia. Daarna gaf zij het startsein bij Huize Elisabeth, Vughtse Sportclub Prins Hendrik, De Vlasborch en De Rode Rik. Zij mogen zich nu officieel ‘Wijkpunt’ noemen. En dat werd natuurlijk feestelijk gevierd.

Nieuw logo

Een wijkpunt is de plek in een wijk waar iedereen van harte welkom is voor ontmoeting, eten, drinken en samen leuke en leerzame activiteiten doen. Ieder wijkpunt biedt iets anders en kan één of meer functies hebben. Zij geven invulling aan de behoeften van een buurt. De bewoners van de wijk staan hierbij centraal. De wijkpunten zijn te herkennen aan het nieuwe logo. De verschillende afbeeldingen onder het logo laten zien wat er allemaal te doen is. In ieder geval is er op alle plekken altijd ruimte voor ontmoeting.

logo

De komende tijd gaan de bestaande punten zich verder ontwikkelen en komen er meer wijkpunten bij. Wethouder Heijboer is trots dat de eerste officiële wijkpunten nu een feit zijn. Een plek waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam